Σχετικά με εμάς

Η KOKU αποτελεί εδώ και καιρό ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα καλλυντικών και αρωμάτων στην αγορά μας. Για περισσότερα από πέντε η ομάδα μας  διαμορφώνει και εξελίσει το brand μας.

Πέρα από τη Σλοβακία, επεκτείνουμε την παρουσία μας μέσω αυτού του  brand σε πολλές χώρες, όπως αποδεικνύεται από δεκάδες χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αυθεντικές μάρκες και εξυπηρέτηση πελατών στην οποία μπορείτε να βασιστείτε όταν τη  χρειαστείτε. Παρά τα σταθερά χαμηλά επίπεδα τιμών της KOKU, οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από εκπτώσεις και ειδικές προσφορές ως ανταμοιβη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Για πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ποικιλία επιλογών αποστολής και πληρωμής.

Η KOKU σας παρέχει αρώματα από αντιπροσώπους μας που είναι πιστοποιημένοι από τις επώνυμες εταιρείες, με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση των αυθεντικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Κάνοντας τις αγορές σας από εμάς, αποκτάτε τα ίδια προϊόντα που θα μπορούσατε να βρείτε σε ένα φυσικό κατάστημά, και όλα αυτά εύκολα από την άνεση του σπιτιού σας.